Ценитель “скреп” Столар хочет спрятать в декларации миллионы и оффшоры

Летом 47 народных депутатов, в основном, из фракции “Оппозиционная платформа За жизнь”, подали в Конституционный суд заявление, в котором просили проверить на конституционность обязательное декларирование имущества и активов. После рассмотрения, КС принял скандальное решение и отменил наказание за недостоверное декларирование, что привело к серьезной конституционного кризиса в стране.

Олександр Третяк переміг на виборах мера Рівного. ДВК порахували 100% голосів

Згідно офіційних даних зведених результатів виборів, у ДВК опрацювали 100% голосів. У другому турі виборів міського голови Рівного перемогу здобуває Олександр Третяк, за якого проголосували 27 412 виборців (50,18% голосів). Його опонент Віктор Шакирзян набрав на 1319 голосів менше. А це 26 093 голосів рівнян (47,76%). Нагадаємо, за даними екзит-полу […]

З ким пов’язаний Віктор Шакирзян? Оборотні в погонах та бурштинова мафія

Блогер та громадський активіст, Ярослав Бондаренко провів розслідування зв’язків кандидата в мери міста Рівне Віктора Шакирзяна. На своєму ютуб-каналі він розповів наступне:

Ігор Молоток: “Звіт Рахункової палати – за результатами аудитів відкрито 73 кримінальних провадження”

Рахункова палата відзвітувалась за минулий рік на засіданні підкомітету з питань державного фінансового контролю та діяльності Рахункової палати.

Андрій Садовий посіпака росіян та типовий пристосуванець (ВІДЕО)

Андрій Садовий – російський агент в серці західної України. Її культурної столиці – повідомляє блогер та громадський активіст Ярослав Бондаренко на своєму ютуб-каналі

Шакірзян – останній шанс Куриса та бурштинової мафії. Навіщо рівненському забудовнику кишеньковий мер

У Романа Куриса, ряду будівельних компаній на Рівненщині, виникли нові проблеми. Мало того, що інформація про проведені їм земельних махінаціях стали надбанням громадськості, так ще і Служба безпеки України почала активно «копати» зв’язку забудовника з організованою бурштинової мафією, процвітаючої в області.

Віктор Шакирзян збирається грабувати Рівне разом з Романом Курисом (ВІДЕО)

“На вибори в мери Рівного Віктор Шакірзян вже витратив 3 млн. доларів. Це на місто з населенням 240 тис.. В цілому за Шакірзяна проголосувало 12 411 виборця. Витрати – 242$ на людину. Звідки гроші? Давайте розберемось.” – розповідає на своєму каналі блогер та громадський активіст Ярослав Бондаренко:

Садовий вивів Львів в лідери на захворюваність Covid-19 по Україні

У Львові кількість хворих на Covid-19 на 100 тисяч населення становить 89 осіб. Це найбільший показник за весь час пандемії, заявив на пресконференції голова Українського лікарського товариства у Львові Олег Дуда.