Про діяльність об’єднання saveФОП розповідає блогер та громадський активіст Ярослав Бондаренко:

Сьогодні я хочу розказати про шкідників які активно боролись з Порошенко та всіма силами тягнули у владу Зеленського.

Це лідери так званого руху #SaveФОП.

Ось типовий представник лідер руху та його обличчя – Сергій Доротич.

Ось він спостерігач від Зеленського на виборах. Радіє що відправив “диктатора” в небуття.

Але невже цей Доротич та його спільники думали,  що, розігнавши професіоналів з Ради і набивши туди випадкових людей, аферистів, декого без вищої освіти, більшість з який є безробітними ляльками бородатої бабці Бені, групу “регіоналів” Павлюка-Калетника, родичів, любовниць, ґвалтівників, просто якийсь непотріб, які взагалі в більшості не розуміють, що таке ФОПи,  вони щось змінять на краще? Невже вони такі тупі?

Думаю ні, не таки вони і тупі. Мотиви там зовсім інші. Все просто, це типові «професійні активісти». Тобто як говорили в фільмі Кустурці – революціонери-бізнесмени (вставить кусок из фильма)

Наведу приклад, саме головний лідер #SaveФОП – Доротич був одним з тих хто зливав Януковичу-Азарову «Податковий майдан» в 2010 році.

Зачитаю з сайту ГО «Кияни об’єднуємось»:

Завтра у цих захисників ФОпів черговий мітинг. Але насправді протестують навіть не ФОПи, протестують «схемщики» які використовують ФОПки для уходу від сплати податків і які реалізують через свої мережі контрабанду. Власники цих мереж і винайняли таких професійних протестувальників як Доротич.

Ніяких справжніх ФОПів там і близько не буде. Вийдуть знову професійні активісти які підтягнуть масовку. А двіжняк організовують за гроші деяких великих мереж які працюють через ФОПки, наприклад «Цитруса». До речи, «Цитрус» фігурант чисельних скандалів в зв’язку з хамським відношення до клієнтів, вкрай поганого гарантійного обслуговування, а також постійних відмов спілкуватись з клієнтами українською мовою.

Отже в чергове ми побачимо злив та дискредитацію справжнього протестного руху  професійними активістами та масовкою.

І моя порада тим хто потрапив в цей балаган випадково і дійсно за якимись своїми переконаннями, будьте готові, що Доротич та компанія зіллє вас так як вони роблять це завжди, а гроші покладе собі в кишеню.

 

Залишити відповідь